FOTBALLCAMP 2014

TAKK FOR EN STRÅLENDE HELG!!!!

Nærmere 70 barn var med på fotballcampen som ble arrangert for andre året, og antall deltakere ble fordoblet siden året før.

 

SMÅLAGSTURNERING

Fotballcampen arrangeres for klubbens yngre medlemmer, og strekker seg over to hele dager med overnatting i telt utenfor klubbhuset som et absolutt høydepunkt. Vi er heldige som har mange voksne som stiller som vakter gjennom hele helgen og passer på de som ikke har den helt store telterfaringen. Hele lørdagen ble det gjennomført smålagsturnering på klubbens kunstgressbane, kun avbrutt av felles lunsj i klubbhuset. Etter at alle barna hadde dusjet og fått på seg varme klær var det grilling utover kvelden.

 

STOR AKTIVITET

Da mørket senket seg over idrettsplassen på Begby natt til søndag ble det fort stille rundt om i teltene. -Guttene og jentene hadde spilt fotball i fem timer i strekk, vært gjennom en runde baseball, sett film (med popcorn i enorme mengder poppet av klubbens trofaste popcornmaskin) og lekt en times tid. De fleste var nok så slitne at de sovnet med èn gang. Dessuten var det jo sluttspill på søndagen. Puntum for campen ble satt med en kamp på full 11`er bane mellom de voksne mot barna, der barna vant lett 2-1 mot de voksne.

Avslutter med å takke alle barna for eksemplarisk oppførsel og for fantastisk engasjement og glede gjennom helgen. Dette må vi få til som en tradisjon.

Takk til:

  • Gutta på 2001 og 2002 for dømming og deltakelse på campen
  • Coop Mega Torvbyen for mat til lunsj og frokost
  • Gilde for billig grillings
  • Goman for brød
  • Takk til klubben for sponsing av t-shirts og fasiliteter
  • Alle foreldre som har bidratt til å gjøre dette mulig
  • Takk til værgudene som slapp regnet ned på riktig tidspunkt og lot solen stråle på våre unge fremadstormende fotballtalenter

 

Med Vennlig hilsen

Campkomiteen

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift